9 Temmuz 2014 Çarşamba

Moda trendlerinin stil ikonları

Kimisi çok cesur, kimisi sade kimisi de zarif ama onlar modanın vazgeçilmez stil ikonları.


Her yıl değişen moda akımında dünyaca ünlü birçok markanın yepyeni trendlerini görüyoruz. Daha sezon açılmadan koleksiyonlarını görücüye çıkarıyorlar. Bazı markaların uçuk kaçık koleksiyonlarını görünce  ”Yok artık! Bu da giyilir mi?” demiyor da değiliz. Ancak tepki gösterdiğimiz bazı kıyafetleri ünlülerin üzerinde gördüğümüzde de işte yılın trendi diyoruz.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Tarzlarıyla gündemde olan ünlüler


Aslında bu kıyafetleri cesurca sergileyebildikleri, taşıyabildikleri ve göz önünde bulundukları için tarzlarından oldukça fazla söz ediyor, stil ikonu yapıyoruz. 


 


Tüm dünyanın konuştuğu ve tarzıyla adından en çok söz ettiren ünlülerin başında Rihanna geliyor. Rihanna’ nın  bu kadar çok konuşulmasının sebebi, çılgın ve bir o kadar özgür tarzının olması. Giydiğini de yakıştırmıyor değil yani. Özellikle dekolte ve transparan kıyafetlerden vazgeçmeyen Rihanna her giydiğiyle günlerce gündemde kalmayı başarıyor. 


 


Bir diğer stil ikonu ise Victoria Beckham! Tarzından ödün vermeyen ve özellikle klasik giyim tarzını kendine yakıştıran Beckham çizdiği iş kadını imajının dışına çıkmıyor. Genellikle pantolon ve bluz kombiniyle karşımıza çıkan Beckham spor giyim tarzıyla da oldukça beğeniliyor.


 


Son zamanların en çok takip edilen stil ikonlarından biri de Olivia Palermo. Her davette dikkatleri üzerine çeken,  günlük hayatta da giyimine oldukça özen gösteren ve şık olan Palermo zarifliğiyle ve sürekli yenilediği imajıyla herkesin takibinde. 


Nicole Kidman, Rita Ora, Sarah Jessica Parker’da modaya yön veren,  gündemden düşmeyen ve stilleri ile takip edilen ünlü isimler arasında yer alıyor.


Kadinvekadin.net özel haberidir.



Moda trendlerinin stil ikonları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder