9 Nisan 2014 Çarşamba

Dudak Estetiği ile Etkileyen Gülüşler

dudak estetigi ile etkileyen gulusler

Estetik harekât desteğiyle dudaklarınız cazip tek görünüme kavuşuyor.


 


Gülüşümüzü ve kendimizi anlam etmemizi direk etkileyen dudaklarımız, bilhassa de bayanların öz emniyetli tek harici görünüme sahip olmaları tarafından kocaman önem taşıyor. Çene, burun, yanak ve dişlerle anatomik açıdan uygun olması şeklinde estetik görünümün tatmin edici seviyede meydana gelmesine olanak verici dudaklar, estetik kusurlara sahip olması şeklinde de son zamanlarda operasyonlarla istenilen görünüme kavuşturuluyor. Estetik ve Cerrahi Uzmanı Profesyonel . Dr. Erol Kışlaoğlu, konu hakkında görüşlerini paylaşıyor.


Dudak estetiği ne türlü yapılmalı


Dudak estetiği denildiğinde akla tek an ek olarak önce yüzün evrensel hatlarıyla uygun tek görünümü olması gerektiğini söyleyen Profesyonel . Dr. Erol Kışlaoğlu, konu hakkında görüşlerini şu sözlerle aktardı: “Dudak estetiği yapılırken öncelikli olarak dudağın boy ve genişliği, aşağı ve üst dudakların birbirine durumda olan oranı, konuşma ve gülümseme anında dişlerin dudak aralığından ne ölçüde göründüğü dikkate alınmalıdır. Aşağı dudak hep üst dudağa nispeten kalın olmalı ve burun ucu ile uygun tek görünüm elde edilmelidir. Bununla Birlikte , gülerken dudaklar diş etlerinden baskın çıkmalı, diş etlerinin görünmesine müsaade vermeyecek ölçüde hizalanmalıdır.”


Dudak estetiği ameliyatlarının sunduğu çözümler


Dudak estetiği ameliyatlarının bireylerin konuşmalarından gülümsemelerine varıncaya civarı epeyce mühim vaziyetlerde oyun oynadığını destekleyen Kışlaoğlu: “Dudak estetiği operasyonlarında ilk etapta estetik kusurun tespiti gerçek yapılmalıdır. Bu evreden ardından dudağı yukarıya kaldırma, dudağa ek olarak dolgun tek görünüm kazandırma, burun ve dudak arasındaki oranın gerçek açıyla şekillendirilmesi, dudak çizgisinin belirginleştirilmesi, ağzın köşe bölümlerine biçim verilmesi benzeri epeyce kapsamlı tek bölgede dudaklara estetik operasyonlar yapılabilir. Bu uygulamalar cerrahi işlem desteğiyle yapılır. Gereken görülmesi şeklinde hastanın ihtiyacına ve evrensel vaziyetine yönelik dolgu maddelerinden de faydalanılabilir.” diye konuştu .



Dudak Estetiği ile Etkileyen Gülüşler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder