17 Nisan 2014 Perşembe

Toms Jonathan Adler'in Gözlük Koleksiyonu

toms jonathan adler in gozluk koleksiyonu

Toms ve Jonathan Adler yaza yakışır rengarenk gözlükler tasarladı.


 


OMS ve Jonathan Adler geçtiğimiz günlerde tek sürü neşeli tek işbirliğine imzasını attı . İkili Lobamba, Marco ve Memphis isimlerinde 3 çeşitli temalı rengarenk güneş gözlüğü tasarladı. geçtiğimiz yazdan bu yana herkesin favorisi haline iştirak eden TOMS, çeşitli tek sahaya el atarak günşe gözlükleri yaratmaya hüküm verdi. Populer marka Jonathan Adler ile işbirliği inşa ederek rengarenk ve neşeli gözlükler tasarlayan TOMS, hem tek bayanların hem tek de erkeklerin kullanacağı unisex gözlükler yarattı.


 


Kırmızı, beyaz ve mavi çerçeveden meydana iştirak eden gözlüklerin kırmızı modeli 1/2 çerçeveden, beyaz ve mavi modeli ise tam çerçeveden meydana geliyor . Hem Tek kare hem tek de damla formlu gözükler, bizce 2013 yazında en tek sürü seçim edilen gözlüklerden olacak. Gözlüklerin en can etkileyici noktası da kılıfları! Rengarenk koruma amaçlı kılıflar hem tek gözlüğünüzü savunuyor hem tek de yaza uyumlu tek ambians oluşturuyor.


Haziran ayı içinde piyasaya takdim edilecek durumda olan gözlüklere toms.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ücretleri 42 dolar.


 



Toms Jonathan Adler'in Gözlük Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder