2 Nisan 2014 Çarşamba

Hamilelik Modasında Son Nokta

hamilelik modasinda son nokta

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kim Kardashian 3 hakim 4 aylarını belli markalara ayırarak geçiriyor.


Kate Middleton


Tarzı, kıyafetleri, milletin sevgisi ile Lady Diana’yı aratmayan Cambridge Düşesi Kate Middleton son aylarda hayat genelinde gebe modasının da lideri oluyor. Hamileliğinin altıncı ayına civarı bizzat kıyafetlerini tercih eden Middleton bu tavrıyla İngiliz medyası aracılığıyla ‘kraliyet serisinin en tasarruflu gelini’ olarak da adlandırılıyor. Fakat kış günleri nedeni ile de fazladan paltosuyla ve artık büyümemiş karnıyla görüntülenen Düşes, yepyeni yeni giymeye başladığı gebelik kıyafetleriyle bu modaya taraf vermeye başladı. Son olarak 450 Avro değerindeki Tara Jarmon kulübü ve L.K.Bennett’den 230 Avro’luk benzer ton ayakkabılarıyla görüntülenen Kate Middleton, önce gebe kıyafetini de Windson Kalesi’ndeki tek izci merasimine katıldığında yeşil tek Mulberry takımdan yana kullanmıştı.


Kim Kardashian


Hamileliğinin altıncı ayını hayatını sürdüren Kim Kardashian ise kıyafet seçimlerinden tercihini Valentino, Salvatore Ferragamo, Lanvin ve Saint Laurent markalarından yana kullanıyor.


Carla Bruni


Hamile modasının öncü isimlerinden biri de first leydi olduktan kısa zaman ardından çocuk bekleyen Carla Bruni’ydi. Chanel Haute Couture kesimleri tercih eden Bruni, beyaz tüvit elbisesi ve kara ceketiyle gebe giyiminin ikonu olmuştu. an itibariyle bebeği 19 maaş durumda olan Bruni, gebelik boyunca çok şişkin tek vücuda sahip olup kendini çirkin sezdiğini ve bilhassa siyahı tercih ettiğini söylüyor.


Büyük markalarda kocaman karın telaşı


Sadece İngiltere’de her sene 800 bin doğum gerçekleşiyor ve bayanlar bu süre içerisinde aşağı yukarı 155 Avro (tahmini 370 TL) ayırıyor, AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI’de ise senede 4 milyon doğum gerçekleşiyor ve senede toplamında 800 milyon dolar (tahmini bir trilyon 400 milyon TL) gebe kıyafetlerine harcanıyor.


 



Hamilelik Modasında Son Nokta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder