10 Nisan 2014 Perşembe

Göğüs Ameliyatı için İlkbaharı Bekleyin

gogus ameliyati icin ilkbahari bekleyin

Kadınlar çağdaş çağda bizzat kendilerini ek olarak özgüvenli hissederek, giydiğini yakıştırmak talep ediyor .


 


Dış görünüşüne önem verici bayanlar estetikte burun ameliyatlarından ek olarak sonra öncelikle göğüs büyütme ya da küçültme operasyonlarını seçim etmekte . Bu sebeple meme operasyonu yaptıran bayanların sayısı her geçtiğimiz gün çoğalıyor .


Estetik ve Cerrahi Uzmanı Profesyonel . Dr. Erol Kışlaoğlu;  ” Bilhassa ilkbahar aylarında sık sık yaptığımız meme ameliyatları aralarında , meme küçültme, meme büyütme ve meme dikleştirme operasyonları enbaşta geliyor” diye anlam etmekte .


Kadınlar giydikleri kıyafetleri harika taşımak istiyor


“Ülkemizde meme operasyonu durumda olan kadın oranı gün geçtikçe çoğalıyor . Meme büyütme operasyonu olmak talep eden gençler de ailelerinden çoğalış ek olarak pratik müsaade alabiliyor; 18-20 yaşlarında ameliyat amaçlı başvurabiliyor. İri memeye sahip bayanlar , yaşlarıylarlemiş de olsa, estetik düşüncenin de dışarısında , rahatlamak, huzurlu kıyafet giyebilmek, giderek yükselen bel ve boyun ağrılarından arınmak amaçlı meme küçültme operasyonu olmak talep ediyor . Bayanlar çağdaş çağda bizzat kendilerini ek olarak özgüvenli hissederek, giydiğini yakıştırmak talep ediyor .”


Göğüs büyütme gençlerin, dikleştirme genç-orta yaşın tercihi


“Göğüs büyütme ameliyatları sık sık çocuk yaş grubundaki yapılmış durumda olan ameliyatlardır. Çocuk kızlar normal hormonal gelişimlerini takiben bizzat vücudunu ek olarak güzel tanıyor. Bu sebeple gençler büyütme operasyonunu ek olarak erken dönemde isteyebiliyor. Dikleştirme ameliyatları ise çoğunlukla doğumlu , emzirmiş hasta olanların tercihidir ki bu da çocuk ve orta-genç yaş hastalardan meydana gelen gruptur. Küçültme ameliyatları çoğunlukla ortada ve yetişkin yaş hasta grubunu kapsar. Çok çocuk , doğum yapmamış hasta olanlarda da küçültme yapılabildiği benzeri , 2 doğumlu şayet düşüklüğü olmayan bir kadına da büyütme operasyonu yapılabilir.” 


Göğüs küçültme öncelikle sıhhat amaçlı uygulanıyor


Bedensel biçim bozuklukları ruh sıhhati ve şahsiyet üstünde negatif etkiler gösterir. Göğüslerinin iriliğinden yakıntıcı durumda olan biri kendini öbür insanlardan çeşitli hissederek çeşitli sıkıntılar yaşayabilir. Pekçok estetik cerrah hastalarında vücut deformasyonunun giderilmesi ile okul ve kariyer başarısında yükseliş , toplumsal ilişkilerde gelişim ve kendileri üzerindeki özgüven artışına bizzat tanık olmuşlardır. İri göğüs kişide sırt ağrıları, omuz ağrıları, meme altı pişikleri ve ten meselelerine ne amaçla olabilmektedir bu nedenler doğrultusunda göğüs küçültme operasyonu hem görsellik aynı zamanda sıhhat amaçlı yapılan bir harekât .


Estetik meme operasyonları bayanlar aracılığıyla çoğunlukla ilkbahar aylarında seçim ediliyor. Bunun nedeni ise harekât sonrasında iyileşme sürecinin bahar aylarında kış ve yaz mevsimine yönelik ek olarak pratik olması ve yaklaşan yaz ayına hazırlık olarak düşünülebilir.



Göğüs Ameliyatı için İlkbaharı Bekleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder