17 Nisan 2014 Perşembe

Moda Tutkunları Garage Sale'de Bir arada

moda tutkunlari garage sale de bir arada

Dünyaca populer markaları en uygun ücrete bulabileceğiniz alım satım festivali 19 Niszaman’da . 


Moda severleri 19 Nisan Cumartesi bugünü Çocuk Mels’de buluşuyor .  Dünyaca populer markaları tek araya getiren Original Seconds ,  Miniko Shop ve Luxinabox en kalifiye markaların 2. el orijinallerini en uygun ücretlerle buluşturacak . 


Dünyaca populer markaların tasarımlarını tek sürü beğeniyor şayet ücretlerini pek buluyorsanız sizi mühim tek etkinlikten haberdar edeceğiz .  19 Nisan Cumartesi bugünü Çocuk Mel’s'de gerçekleşecek durumda olan Garage Sale hiç kullanılmamış civarı yepyeni parçaları ,  etiketi kalifiye ve dekoratif mahsulleri uygun ücretlerle buluşturacak .  


Dünyaca populer markaları tek araya getiren Original Seconds ,  Miniko Shop ve Luxinabox’un liderliğinde ifade edilecek durumda olan etkinlikte 2500′den pek tür ürün piyasaya takdim edilecek .  Çocuk Mels’de gerçekleşecek durumda olan alım satım şenliğinde Christian Louboutin , Missoni ,  Louis Vuitton ,  Prada ,  Gucci ,  Chanel ,  Dolce&Gabbana ,  Yves Saint Laurent ,  Bottega Veneta ,  Balenciaga ,  Christian Dior benzeri dünyaca populer markaların tasarımları takipçileriyle buluşacak .  


Yer: Çocuk Mel’s  Tarih: 19 Nisan Cumartesi  Saat: 10:00  - 22:00  


 



Moda Tutkunları Garage Sale'de Bir arada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder