4 Nisan 2014 Cuma

Nane Yeşili Modası

nane yesili modasi

Hemen yepyeni sezondan su yeşili tek parça edinin.


 


Ünlü model Rosie Huntington, Geçen Ekim ayı içinde Los Angeles’ta tertip eden LACMA Art & Film galasında, Gucci elbisesiyle yeşil modasını podyumdan kırmızı halıya taşıyarak, bu sezonun trend olacak nane yeşilinin ipucunu vermişti.


Nane yeşili, ismin da tek sürü tam olarak dile getirdiği benzeri, ruhsal olarak ateş gibi günlerin rehavetini minimize etmekte.


Nane yeşilini tercih edenler aralarında, her giydiğiyle tek sürü konuşulan ve hamileliği esnasında bile şıklığından ödün vermeyen ve Vanity Fair aracılığıyla en dekoratif gebe bayanlar aralarında gösterilen Kate Middleton var. Mhar Mulberry’nin bahar koleksiyonunda tercih nane yeşili ceketi, defiledeki monoblok kullanımın aksine cilt rengi ayakkabı ve çantayla faydalanarak tek sürü zarif tek siluet ele geçirmiş.


Dior, hem hazırlıklı giyim aynı zamanda Haute Couture koleksiyonunda nane yeşiline koltuk verici markalardan. Hazırlıklı giyim kolekiyonundaki mini balon etekli asimetrik kesimli kıyafet, mezuniyet partileri amaçlı, Haute Couture koleksiyonundaki pantolon ve straplez büstiyer takımsa özel davetlerde minimal şıklığı tercih eden bayanların ideal seçimi olabilmektedir.


 



Nane Yeşili Modası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder