29 Nisan 2014 Salı

Yaz gelmeden önce saç detoksu yaptırın

yaz gelmeden once sac detoksu yaptirin

Saçların ışıl ışıl görünmesini talep eden tanınmış kişiler aralarında hemen stil saç detoksu yaptırmak.


Hollywood ünlülerinin de inşa ettirdiği bu uygulama saç derisini yağ, leke ve toksinlerden arındırıyor. Boyadan ve fönden yıpranan saçların toparlanmasını sağlıyor ve saç dökülmesini önlüyor. 


Düğün Töreni , mezuniyet ve yaz hazırlıkları başladı


Sadece vücudunuzun değil, saçınızın da detoksa gereksinimi var. Saç Sıhhati Uzmanı Evrim Bayraktar,  ” Benzer yüzümüzde meydana geldiği benzeri , saç derisi de süre arasında yağ, ter, leke ve ölü derilerin birikimiyle tıkanabilir. Bu vaziyette saç derisi elastikiyetini kaybeder ve erken yaşlanma bulguları belirir . Saç deri sıhhati , saç imalatının sürmesi, saç kalitesi ve saçın canlılığında yaşamsal oyun oynar. Saç detoksu, saç derisinin arınmasını ve saç kılıflarının derinlemesine temizlenmesini imkanı sunan tek anti-aging uygulamasıdır. Saç kalitesini iyileştirmek ve saç kaybını azaltmak için kullanılır” diyor.


Masajla uygulanıyor


Bu uygulamanın boya sonrasında saç derisinde olan kimyevi maddelerin zarar veren etkilerini yok ettiğine de değinen Bayraktar, sözlerini şu şekilde sürdürüyor:  ” Bilhassa hassas, yağlı, kepekli ve kaşıntılı ciltlerde ve cansız saçlarda bu uygulama tek sürü gösterişli . Kullanılan ürünler saç derisinde kepek ve hassasiyete gerek var olan bakteri ve mantar oluşumunu önlüyor.” 


Dünyaca populer Hollywood yıldızları Kate Winslet’in de seçim ettiği uygulama, mat, sönük ve cansız saçları canlandırıyor. Saç detoksu, yararı muayenehane çalışmalarla ispatlanmış kozmetik solüsyonlarla gerçekleştiriliyor. 20 dakikalık terapi seansları özel tek masaj beraberinde yapılıyor.



Yaz gelmeden önce saç detoksu yaptırın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder