22 Nisan 2014 Salı

Kombinlerinizin Güzelliğini Bozan Hatalar

kombinlerinizin guzelligini bozan hatalar

Bu hatalara uyarı edin , şıklığınızın bozulmasına müsaade vermeyin.


Güzel giyinmek tek sürü kolaymış benzeri gelebilir fakat sanıldığı civarı pratik da değil. Ne Sebeple mi? Nedeni Ise yalnızca güzel , kalifiye , ve en son trend tek kıyafet seçmek yeteri kadar olmuyor. Asıl mühim durumda olan şey detaylarla bu kıyafeti güzel inşa etmek .


İşte en güzel kıyafeti dahi bozabilecek yanlışlar …


Çanta seçimi


Kıyafetiniz tek sürü güzel de olsa hata tercih ettiğiniz çanta her şeyi mahvedebilir. Spor tek kıyafeti mübalağalı tek çantayla kombinleyemeyeceğiniz benzeri klasik tek kıyafeti de spor tek çantayla kombinlemek kocaman hata olabilmektedir . Aksesuar seçerken kıyafetle benzer nitelik olması benzeri tek zorunluluk yoktur mühim durumda olan zıt renklerle dekoratif tek kombin oluşturabilmektir. 


Kötü makyaj


İyi tek makyaj kıyafeti bitirdiği benzeri berbat makyaj ise en güzel kıyafeti dahi geriye tasarıda bırakabilir. 


Kaçmış çorap


Harika giyindiniz, kombinleriniz harika saçınız, makyajınız yerinde fakat zıt giden tek birşeyler var. Siz farkına varmadan kaçan çorabınız herşeyi mahfedebilir. Her ne civarı küçük tek detay benzeri dursa da esasında en mühim ayrıntıdır. Çorap kıyafeti bütünleyen tek etkendir ve kesinlikle yedeğini bulundurmalısınız. 


Yanlış beden


Sır fit göstermesi yerine hata seçilen elbiseler , üzerinizde dar ya da bol duracak vücut seçimleri yapılmış durumda olan en kocaman hatalardan biridir. Her nekadar güzel olursa olsun şayet elbiseniz tüm fazlalıklarınızın fışkırmasına neden meydana geliyorsa güzelliğinizden yapıt kalmaz. 


Yanlış nitelik seçim


Her birey kendine yakışan rengi bilmeli. Tenine, saçına uymayan tek nitelik tercihi sizi zannettiğinizden ihtiyar ya da soluk gösterebilir.


Yanlış kıyafet seçimi


En pahalı, tasarımlarıyla populer tek markanın kıyafeti dahi olsa o kıyafet gideceğiniz yere uymuyorsa dikkatler kıyafetin güzelliğinden tek sürü “bu kıyafet buraya giyilir mi” konusu olacaktır. Seçimleriniz gerçek yere gerçek tercih olmalıdır. 


Markalaşmak


Marka giyinmek yerine baştan aşağı markalaşmak yaratıcılıktan tek sürü riziko almak olacaktır. Marka giymek yerine yapılmış durumda olan hata seçimler o markadan tek sürü sizi marka yapacaktır. Kendinizden böyle bahsedilmesini istemiyorsanız baştan aşağı marka olucam diye yanşıl tercihler yapmayın.



Kombinlerinizin Güzelliğini Bozan Hatalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder