24 Şubat 2014 Pazartesi

Aksesuarın Yeni Moda ; El Bilezikleri

Ünlülerde de fazlaca gördüğümüz el bilezikleri garip tasarımlarıyla kocaman beğeni topladı . 


Elin üst kısmına takılan ve  ” el üstü bileziği ”  diye adlandırlan bilezikler son günlerde Hollywood enbaşta ,  yeryüzünde tek çılgınlık haline geldi .  Salma Hayek ,  Linsday Lohan ,  Nicole Scherzinger bu mücevherlerin severleri aralarında . 


Ellerin ,  vücudumuzun en bariz organları meydana geldiğini düşünürsek ,  bunlarla her hareketinizle uyarı çekip ,  bileziklerdeki motiflerle çeşitli iletiler vermeniz olası .  Bu aksesuarların yumrukların harici bölümünde olması bu sezon modanın her kapsamında gördüğümüz kuvvet ve gösterişin harika uyumunu sergiliyor .  İşte yepyeni stil el bilezikleri .  .  . 


 


aksesuarin yeni moda el bilezikleri 1 aksesuarin yeni moda el bilezikleri 2 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 3 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 4 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 5 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 6 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 7 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 8 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 9 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 10 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 11 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 12 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.aksesuarin yeni moda el bilezikleri 13 Ünlülerde de çokça gördüğümüz el bilezikleri sıradışı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.



Aksesuarın Yeni Moda ; El Bilezikleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder