12 Şubat 2014 Çarşamba

Elie Tahari'nin 40. Yılı

elie tahari nin 40 yili

” Elie Tahari Edition 1974 Kreasyonu ”  ile markanın ikonikleşmiş tasarımları tekrar yorumlanıyor . 


Elie Tahari 40′ıncı sene dönümünü  ,  Elie Tahari Edition 1974 kreasyonu ile kutluyor .  Modacı bu özel kreasyonda geçmiş kırk sene süresince ikonikleşmiş Elie Tahari silüetlerini tekrar açıklıyor  .  


İlkbahar  - Yaz 2014 koleksiyonu ile beraber bir defileyle tanıtılan kreasyonda file detaylarla zenginleştirilmiş ceketler ,  bir parça ile şıklık sunan tulumlar ,  ve lazer kesimli mükemmel elbisler ve ek olarak birçok göz etkileyici deri parça yer ediniyor .  Tasarımcı 40 senedir esin kaynağı durumda olan kente bir bağlılık göstergesi olarak ,  koleksiyondaki her bir parçaya New York’un ikonik bir bölgesinin adını veriyor . 


Elie Tahari ne türlü doğdu?


Gençliğinin önce senelerin İsrail’deki bir yetimhanede geçiren Elie Tahari ,  20′li yaşlara geldiğinde New York’a taşınmaya hüküm verdi .  1970′lerde Greenwich Village’da bir mağazada elektrikçi olarak çalışırken ise trend dünyasına önce adımını atmış oluyor .  Göz kamaştırıcı disko çağından esinlenerek  ” tube – top ”  kıyafetini bu dönemde tasarladı .  Ve bu sayede Elie Tahari markası doğdu . 


1974 senesinde Madison Avenue’nin önce trend butiklerinden biri olarak Elie Tahari butiğini açtığında kreasyonları bütün etraflarda alaka topladı .  1980′lere gelindiğinde ise izleyen on senesi tesiri altına alacak suit takımlara yoğunlaşmıştı .  Bayanların ne istediğini çok tam olarak bir biçimde meydana koyabilme becerisi ile Elie Tahari ,  bu sabah 5 kıtada 600′den pek mağazada mahsulleri piyasaya getirilen ,  hayat genelinde aranan bir marka haline geldi . 


Elie Tahari  ,  çağdaş sofistike stili yalın şayet dekoratif ve zarif parçalardan meydana gelen esin veren bu koleksiyonla öyle ki tekrar tanımlıyor .



Elie Tahari'nin 40. Yılı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder