11 Şubat 2014 Salı

Sevgililer Gününe Penti Hazır

Sevgilinin kalbine giden sokak Penti’den geçiyor!


Sevgililer Günü’nde kendini harika ve çeşitli farketmek talep eden bayanlar , Penti’nin Sevgililer Günü amaçlı tasarladığı koleksiyonuyla bu bir sürü özel güne hazırlanıyor. Penti’nin Sevgililer Günü koleksiyonunda, Juliette Colors, Daylift Colors, Allure ve Diva olmak üzere fuşyanın çeşitli tonlarıyla çeşitli formalara sahip bir koleksiyon yer ediniyor .


Penti’nin Sevgililer Günü amaçlı hazırladığı bu koleksiyon, erkekler amaçlı harika bir ödül seçeneği olurken, bayanlar amaçlı hem bir gündüz ve hem bir gece kolay bir şekilde kullanılabilen vazgeçilmezler arasındaki yerini ediniyor .


İşte koleksiyonun parçaları…


 


sevgililer gunune penti hazir 1 sevgililer gunune penti hazir 2 Mikro kumaş ve dantelden üretilen Diva sutyen, destekli kalıbıyla kadınların gönlünü feth etmeye yetiyor. Diva slip dantel kenarları ve pamuksu yapısıyla kadınların Sevgililer Günü görünümünü tamamlıyor.sevgililer gunune penti hazir 3 Koleksiyonun en iddialı parçalarından olan Juliette Colors sutyen, gögüsleri kavrayan ve toparlayan yapısıyla, hayal edilen bir görüntüye kavuşturuyor. Fuşya üzerine yumuşak ekru dantelle kaplı olan sütyen sabit askısı ile gün boyu rahatlık sağlarken, zengin renk geçişleriyle de canlı bir görüntü sunuyor.sevgililer gunune penti hazir 4 Düz mikro kumaştan üretilen Daylift sütyen ise rahat bir kullanım sağlarken, balen desteğiyle göğüsü toparlıyor.sevgililer gunune penti hazir 5 Koleksiyonun son parçası olan Allure slip ise, bel kısmındaki yumuşak dantel ile çekici bir görünüm sağlarken, beden kumaşındaki yumuşak mikro kumaş ile sağlıklı ve konforlu bir kullanım sağlıyor.sevgililer gunune penti hazir 6 Penti’nin Kitty külotlu çorabı Sevgililer Günü’nü eğlenceli hale getiriyor. Ten renkli çorabın bilekteki kedi figürü, önce kalp şeklini alıyor, sonrasında da ince bir çizgiye dönüşerek bacakta devam ediyor. Sevdiği kişiye farklı ve unutulmaz bir hediye vermek isteyen erkekler veya Sevgililer Günü’nü eğlenceli kılmak isteyen kadınlar Kitty çorabı tercih ediyor.



Sevgililer Gününe Penti Hazır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder