17 Şubat 2014 Pazartesi

Matalik Renkler Nasıl Kullanılır ?

matalik renkler nasil kullanilir

Bu kış metalik renkler bir sürü moda! Peki metalik renkler ne türlü kullanılmalı?


Hemen anında bütün trend tasarımcılarının bu kış koleksiyonlarında kullanmış meydana geldiği metalik renklersadece gece elbiselerinde kullanılmıyor çoğalış . Gündelik kıyafetlerinde dayanılmaz unsurlarından olmaya başlayan bu renkler hem de kullanılması en kolay değil durumda olan renklerdir.


Abartılı kullanılması gündelik elbiseler tarafından negatif bir tesir meydana getirecek ve kendinizi bulunduğunuz ortam amaçlı mübalağalı hissetmenize ne sebeple olacaktır.


Peki, bu renkleri gerçek kullanmak amaçlı neler yapmalıyız?


Üzerinizdeki her şeyin metalik ya da parlak renkler olmasından kaçının. Örneğin simli bir kazağınızın altına giyeceğiniz abartısız kot bir tayt sizi bir sürü dekoratif gösterecektir. Renklerin uyumuna uyarı ederek kullanalım. Gümüş bir eteği sarı bir kazakla beraber kullanmak yanlış olacaktır. Gümüşe en bir sürü yakışacak renkler kara , lacivert, koyu griler ve üstelik beyaz olacaktır. Çeşitli metalik renklerin uyumunu yakalamak hemen hemen olanaksız olacağından bu vaziyetten kaçınmak en akıllıcası olacaktır. Sıkıcı kıyafetlerinize merak katmak amaçlı abartıya sebep yok esasında . Simli bir şal dahi işinizi görebilir. Altın ya da lame kıyafetleri lacivertle beraber kullanın. Uyumuna hayran kalacaksınız. Metalik renkleri kıyafetlerinizde kullanıyorsanız takılarınızın bir sürü sade meydana gelmesine üstelik hiç takı kullanmamaya uyarı edin .



Matalik Renkler Nasıl Kullanılır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder