9 Şubat 2014 Pazar

Kışın Vazgeçilmezi Olan Şık Montlar ve Kabanlar

2014 Sonbahar-Kış manto ve kaban trendlerini sizler amaçlı paylaştık.


Dış giyim dendiğinde aklımıza iştirak eden mont ve kabanlar gün geçtiçe çeşitli stil, stil ve kesimlerde şıklığı bizlerle buluşturuyor. Kış Mevsiminde ilgisiz günlerinde içimizi ısıtacak meydana iştirak eden mont ve kabanlar, çeşitli tesettür giyim markalarının ve tasarımcıların emekleriyle tercihlerimizi kolaylaştırıyor. Mont ve kaban modellerini incelediğimizde tasarımlarda hem bir tesettürlü hem bir de açık kadınların partner kullanabilecekleri parçalardan oluştuğunu görmekteyiz. Bizim size tavsiyemiz kış aylarında fazladan kaşe kabanlar tercih etmenizdir. Fakat çeşitli kumaşlarla tasarlanmış kaban ve mont modellerine de fazlaca görmek olası . Yünlü kaşmir kabanlar, ekose ve kazayağı desenli kaşe kabanlar kadınlar aracılığıyla çok beğenilmektedir. Bulunduğunuz mekana yönelik klasik, gündelik ya da spor kaban yeni sezon modelleri , tercihlerinizi kolaylaştıracak ve uygun giyinmenizi sağlayacaktır.


Kürklü mont yeni sezon modelleri 2014 kış sezonlarında çok pek karşımıza çıkmakta. Bilhassa kapşonlu kürk kabanlar ve şişme montlar ilgisiz havalarda kurtarıcınız olacaktır.


Şıklığınızı göstermek amaçlı harici kıyafetlerinizden kurtulmanıza sebep yok.


Çarpıcı ve iddialı görünmek amaçlı kırmızı, kaban ve montlarda alaka cazip meydana iştirak eden ve şıklığınızı en bariz duruma getiren renktir.


Zühre, Armine, Mango ve daha pekçok kocaman tesettür giyim markaları tarzınızı yansıtacak yeni sezon modelleri tasarlamakta ve size sunmaktadır. Birbirinden dekoratif kaban ve montlarla güzelliğinize zerafet katın.


kirmizi mont kaban modelleri 300x278 mont kaban japon style 300x226 mont kaban zuhre 235x300 mont kaban zuhre 1 235x300 mont kaban zuhre 2 235x300 mont kaban zuhre 3 300x168



Kışın Vazgeçilmezi Olan Şık Montlar ve Kabanlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder