25 Şubat 2014 Salı

Tarzını yenilemek isteyenlere 5 ipucu

tarzini yenilemek isteyenlere 5 ipucu

İşte sizlere stil danışmanlığı yapacak teklifler .  .  . 


1 –  Gardırobunuzu yenileyin


Etek ,  gardırobunuzun en kullanışlı parçasıdır .  Diz üstü boyu giyilmesi en kolayıdır fakat bu sezon her boyu makbul .  70′li senelerin havasına bürünmek amaçlı etekleri , uzunca süet botlar ve dar polo yakalarla giymenizi öneri ederiz.


Diane Von Furstenberg ,  bu çağı mükemmelliğe taşımış .  Bu görünümü bir kalem etek veya kemerle tutturulmuş bir elbise ile sağlayabilirsiniz .  Bununla Beraber dokuları kombinlemeyi de öneriyoruz; mesela trendi yakalamak amaçlı bir tüvit ceketi ipek bir bluz ile kullanabilirsiniz . 


2 –  Ateşli saç stili


Yves Saint Lourent ,  Gucci ve Lanvin podyumlarında 70′lerin huzurlu dalgaları ,  hanım hanımcık toplu ve az kesimli saçları hakim .  Dolayısı Ile bu seçimlerden rastgele biriyle trendi yakalayabilirsiniz .  Tabiki stilinizi kesinleştirmek amaçlı kuaförünüze danışmanız en uygunu . 


Bizim tavsiyemiz ,  kalp seklinde yüzler az kesim saçlarla ve perçemlerle ,  kare yüzler narin katlar ve yana gerçek perçemler ve yuvarlak yüzler ise uzunca katlarla bütünlenmeli .  Bununla Beraber kuaförünüze giderken saç stilini beğendiğiniz tanınmış kişilerin de resimlerini yanınızda götürmeyi ihmal etmemelisiniz . 


3 –  Yepyeni sezon zerafet hileleri


Cildiniz naturel enerjisini kaybetmeye başladıysa ışıltılı bir cilt amaçlı fondöteninizin altına veya nemlendiricinizle beraber ciltparlatıcısı kullanın .  Kara farınızı narin çikolata tonlarına geçirin ve yanaklarınızda pembe gül rengi allık sizlere çocuk ve zarif görünüm kazandıracaktır . 


4 –  Aksesuar kullanın


Görünüşünüzü güncellemenin en pratik yöntemlerinden biri de iyi seçilmiş aksesuarlardır .  Önerilerimiz söyle;


Göz etkileyici aksesuarlar: Altın tomar zincirler hemen bir sürü ek olarak cesurlar .  Üst üstüne çeşitli zincirleri takmaktan çekinmeyin .  Ceket ,  yelek veya giysileri vintage stili kalabalık bileklikler ile güncelleyebilirsiniz . 


Platform topuklar: Platform topuklar daimi olmak amaçlı buradalar ve bu harika dik bacak uzatıcı stiller bu kış mevsiminde favorilerinden .  Topuklarınızın üstünde emniyetli uzunca adımlarla salınmayı kim istemez?


5 –  Kendinizle ilgilenin


Modumuzu yükseltmek amaçlı en güzel sokak kendinizi şımartmaktır .  Belli Bir Süre alım satım olabilmektedir ,  spa’ya gidip huzur inşa etmek olabilmektedir veya Boğaz’da bir yürüyüş olabilmektedir .  Siz kendiniz amaçlı en uyumlu olanı seçip belli bir süre huzur inşa etmeye ne dersiniz?



Tarzını yenilemek isteyenlere 5 ipucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder