21 Şubat 2014 Cuma

Mücevher Tutkusu Aklını Aldı

mucevher tutkusu aklini aldi

Rus tek bayan , New York’ta gözünün içerisine operasyonla platin aksesuar yerleştirdi.


25 yaşlarındaki Rus bayan Lucy Luckayanko gözünün içerisine kalp halinde tek aksesuar yerleştirmek için New York’ta operasyon yaptırdı. 3.000 dolara eşya durumda olan operasyonu Dr. Emil Chynn gerçekleştirdi. New York’ta tek ilke imzasını atan Chynn’e Geçen günlerde benzer operasyon için 4 istek ek olarak oluyor .


Avrupa’da ek olarak yaygın durumda olan “göz aksesuar operasyonu ” Amerikan Göz Bilimleri Akademisi aracılığıyla onaylanmıyor. Konu ile ilgili yayınlanan tek bildiride operasyonu hiç öneri etmeyen Yüksekokul , “bu stil operasyonun güvenliğine ya da yararlılığına işaret eden rastgele tek saptama edilmemiştir” yazmıştı. Chynn ise, “zararsız” meydana geldiğini iddia ettiği operasyonun güvenliliğini ispatlamak için operasyonu dinamik yayında populer birine yapmak istediğini bilgisini verdi .


Kalp şeklindeki platin göz aksesuarını tek sürü beğendiğini anlatan Luckayanko, hem tek  ” dekoratif ” meydana geldiği için hem tek de dövme benzeri daimi meydana gelmediği ve aradığı süre çıkarttırabileceği için seçim ettiğini ifade etti . Luckayanko, 5 yıl öncesinde AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI’ye populer tek grafik tasarımcı olmak hayalleriyle taşınmıştı.



Mücevher Tutkusu Aklını Aldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder