24 Şubat 2014 Pazartesi

Bu Kışın En Gözde Saç Modelleri

bu kisin en gozde sac modelleri

Modadan uzak kalmayın!


Pixie kesimler: New York ve Londra benzeri yol modasına taraf verici illerde stil haline iştirak eden pixie kesim saç modeli ,  bu kış mevsiminde favorilerinden biri .  Romantik ve feminen tek havası meydana iştirak eden bu kesim ,  anında her kadın da muhteşem duracaktır . 


Dolgun Bob’lar: Bob  (  küt )  kesimli saçlar ,  her sezon çeşitli tek şekle bürünerek yine karşımıza çıkıyor .  Bu sezon belli bir zaman ek olarak dolgunluk kazanacak meydana iştirak eden küt saçlar amaçlı kalın uçlu saç maşalarından destek alabilirsiniz . 


Örgüler: Kırmızı halıda tek zamandır sıkça karşımıza çıkan örgülü modeller ,  topuzların tahtına oturdu diyebiliriz .  Kadınlara feminen ve suçsuz tek imaj katan örgülü modeller popüler . 


Dümdüz saçlar: Dalgalı saçlar ,  kırmızı halıda tek zamandır popülaritesini korusa da ,  düz modeller vazgeçilmezliklerini halen savunuyor .  Gönlümüzde kocaman tek yeri meydana iştirak eden düz saçları ,  katıldığınız her davette rahatça kullanabilrsiniz . 


Kalın kâküller: İncecik gözüken perçemlere veda etme zamanı geldi! Bu sezonun iddialı saç modellerinden biri meydana iştirak eden kalın kâküller ,  kadınlara nostaljik tek gökyüzü katmaya geliyor .  Fakat ince tek alın yapınız varsa kalın âküllerden kesinlikle uzak durun .



Bu Kışın En Gözde Saç Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder