10 Şubat 2014 Pazartesi

The Body Shop Saçlara Renk Getiriyor

the body shop saclara renk getiriyor

Saç tebeşiri ile bu bahar saçlar renklenecek.


The Body Shop, 2014′ün içerisinde bulunduğumuz ayları için hazırladığı yeni ürünü hair chalk (saç tebeşiri) ile saçlara baharı getiriyor. Hudutlu sayıda üretilen paraben içermeyen bu özel ürünle, bütün bakışların sizlere çevrilmesine hazırlıklı olun! Sarışınların bayılacakları şeker pembesi (Tickle Me Pink) ve kumralların aşık olacakları parlak mavi (Falling For Blue) renkleriyle The Body Shop hair chalk bu sezonun yeni trendi olmaya aday…


Yeni stil sizi çocukluğunuza götürecek


The Body Shop’un 2014 kış ve ilkbahar ayları için hudutlu sayıda üretilen parabensiz ürünü Hair Chalk ile çocukluğunuza geriye dönmeye ve içinizdeki çocuğu yine ortaya sunmaya hazırlıklı mısınız? Şeker pembe ve parlak mavi rengarenk saç tebeşirleri, sizleri yerlere sek sek çizgileri çizip doyasıya oyun oynadığınız günlere geriye götürmeye hazırlanıyor. Hatta bu özel ürün, daimi saç boyasına sebep kalmadan trendy tek görünüm verirken, saçlarınıza bahar renklerini konduruyor.


Tek rengin hakimiyeti, gölgeli görünümler ya da 2 rengin harmonisi ile çeşitli kullanım şekillerine sahip meydana gelen Hair Chalk sizlere eğlence vaad etmekte . Kolay uygulanma ve hızlı çıkarılabilme özellikleriyle de bu sezon kıyafetlerinize eşlik etmekte .


Kolayca uygulanıyor, rahatlıkla temizleniyor


Hair Chalk saç tebeşirleri rahatlıkla uygulanabiliyor. Tebeşir tozları için omuzlarınıza tek havlu yerleştirdikten sonra tek tutam saçınızı ayırabilirsiniz. Sonrasında tebeşirin rengarenk bölümünü saçlarınıza hafifçe bastırarak sürebilir, sonrasında ise saç spreyi ile rengi sabitleyebilirsiniz. Hair Chalk’ı arındırmak için sadece şampuanla saçlarınızı yıkamanız yeteri kadar .


Şu an bütün The Body Shop mağazalarında satışta meydana gelen Hair Chalk ürününün fiyatı: 29,90 TL


 



The Body Shop Saçlara Renk Getiriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder