12 Şubat 2014 Çarşamba

Kemal Tanca'dan Büyük İndirim

kemal tanca dan buyuk indirim

Kadınlar ve meraklısı erkekler amaçlı hakikat tek tutkudur…


Hep yenisi, öbür rengi, derisi, süeti, ruganı, ek olarak yüksek ya da ek olarak alçak tabanlısı sona ermek bilmeyen tek arzuyla istenir. Ayakkabı olmazsa olmazdır…  


İşte Kemal Tanca tam da bunun amaçlı , siz kımetli müşterilerimizin tarzları ve gereksinimleri amaçlı var. İster online satış sitemiz ile tek tık civarı uzağınızda, arzu eder 37 şehirde ki mağazalarımız da %50′ye varan indirimlerle karşınızda. Ayakkabı modasına taraf verici marka Kemal Tanca, 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonunda gerçekleştirdiği %50′ye varan indirime ek bütün ürünlerde 2. ürüne ekstra %25 indirim imkanı sunuyor. Kadın / Adam ayakkabı ve bot çeşitleri 109 TL, 129 TL, 149 TL, 169 TL, 199 TL çekici ücretler ile mağazalarımızda sizleri bekliyor.


Yeni koleksiyonda siyahın asaleti öncülüğünü savunuyor . Taba, kahve, bej, lacivert renklerin vazgeçilmezliği ise koleksiyonumuzu renklendiriyor. Sezonun gözdeleri zımbalı byayılır, platform topuklar, çanta ve aksesuarlardaki zımba, altın zincir ayrıntıları uyarı çekiyor .


Erkek koleksiyonunda ise eva zeminler ile şıklığın ve rahatlığın uyumu devam ederken, spor ayakkabılar yerini casueal modellere bırakıyor. Klasik modeller ise her sene meydana geldiği benzeri süet ve rugan ağırlıklı olarak vitrinleri süslemeye hazırlıklı .


Aynı sürede Kemal Tanca, ithal ürün taleplerini Tanca Plus mağazalarında Armani Jeans, Calvin Klein, Versace Jeans markalarını hizmet sunarak mahaline getiriyor.


 



Kemal Tanca'dan Büyük İndirim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder