25 Şubat 2014 Salı

Spor Salonunda Güzelliğinizle Dikkat Çekmek İçin 10 Yol

spor salonunda guzelliginizle dikkat cekmek icin 10 yol

Kıyafetlerinizi ,  aksesuarlarınızı ne civarı severseniz spora gitmeniz o civarı kolaylaşır . 


 


1 – Neon renkte bir parça giyin


Daha ince görünmek kaygısı ile tepeden tırnağa siyahlar giymeyin .  Vücudunuzda en beğendiğiniz bölgenize neon ya da dinamik renklerde bir parça giyerek ortaya çıkarın .  Böylelikle beden proporsiyonunun ek olarak balanslı görünmesini sağlayabilirsiniz . 


2 – Saçınızı hareketlendirin


Saçınızı temel bir at kuyruğu inşa etmek mahaline belli bir süre ek olarak enerjik bir görünüm tercih edin .  Mesela saçınız olması gerektiği kadar uzunsa sizlere en kolay geliyor olacak biçimde örebilirsiniz .  Ya da at kuyruğu yaptıktan ek olarak sonra rengarenk spor bantları kullanabilirsiniz .  Bu bantlar terin kolay kurumasın sağlarken elektriklenmeyi de önleyecektir .  Açık tenliyseniz mavi ,  yeşil ,  mor tonları ,  esmerseniz kırmızı ,  sarı ve turuncu benzeri ateş gibi renkleri seçmelisiniz . 


3 – Abartmayın


Spor salonunda hiçbir zaman zor makyaj yapmayın .  Tekrardan de bir lip gloss ve maskaranın insanın kendine güvenini ne civarı yükselttiği de inkar edilmez bir hakikat .  Bu yüzden kirpiklere suya sağlam bir maskara ,  dudaklara da transparan renge sahip dudak balsamı sürerek ek olarak dinamik ve enerjik bir görünümü yakalayabilirsiniz . 


4 – Yakışan pantolonu bulun


Spor salonu amaçlı mükemmel bir pantolon arayışında mısınız? Diz altına civarı uzanan siyah bir tayt ideal bir tercih olabilmektedir .  Fakat ek olarak eşofman stilinde bir ürün seçmek istiyorsanız beli ayarlanabilen dr kesimli bir pantolona yönelebilirsiniz .  Kalçanız ile baldırlarınız benzer oranda genişse İspanyol paça modellere de yönelebilirsiniz . 


5 – Uzunca bacaklar amaçlı siyah


Son dönemde çıkan rengarenk spor ayakkabılarını bir sürü beğeniyor olabilirsiniz .  Fakat bacaklarınızı ince göstermek istiyorsanız siyah tayt ile beraber siyah spor ayakkabı giyin .  Bununla Beraber seçtiğiniz ayakkabının yaptığınız spora uyumlu meydana gelmesine uyarı etmelisiniz .  Spor salonu amaçlı  ” cross training ”  ya da aerobik ayakkabılarını tercih edin . 


6 – Terli görünmeyin


Yüzünüzden damla damla terlerin akması hiç de dekoratif bir imaj değil .  Bu sebeple ense bölgenizde kesinlikle bir havlu bulundurun .  Her yazılım içinde havlu ile terinizi kurutun . 


7 – Cildinizi temizleyin


Yüzünüzde fondöten ile spor yaparsanız terlemenin tesiriyle cilt gözenekleri tıkanır ve sivilce oluşumuna davetiye çıkarırsınız .  Bu yüzden spor öncesi cilt makyajını temizlemelisiniz .  Bunun en kolay karayolu da silme mendilleri .  Spor çantanızda bir paket bulundurun . 


8 – Rengarenk bir çanta kullanın


Taşımaktan hoşlandığınız ,  rengarenk ve içini örgütlü etmesi kolay bir spor çantası edinin .  Böyle bir çantanın spora gitme motivasyonunuzu ne civarı arttırdığını göreceksiniz .  Metalik tonlarda ya da çizgili spor çantaların çok dekoratif durduğunu söyleyelim . 


9 – İyi bir spor sütyeni edinin


Kaliteli bir spor sütyeni ,  salon şıklığının anahtar parçalarından biridir .  Tişörtünüzün içinden hafifçe gözüken dinamik tonlarda bir spor sütyeni hoş bir şıklık yakalamanızı olanağı sağlar .  Tercih Edeceğiniz sütyenin siz en zor hareketleri yaparken bile göğüslerinizi derli toplanmış tutması da mühim . 


10 – İki tişört giyin


Karın ve kalça bölgenizdeki sarkıklardan şikayetçiyseniz uzunca üstler tercih edin .  Kalçanın altına civarı inen uzunca üstler idealdir .  Bununla Beraber spor salonunda bir sürü dar ve bir sürü bol kıyafetlerden kaçının .  İki kolsuz tişörtü üst üstüne de giyebilirsiniz .  Kolsuz tişörtünüzden biri ek olarak uzunca ve kalçanızı yarısına civarı kapatıyorken ötekisi ek olarak az ve koyu tonda olabilmektedir .



Spor Salonunda Güzelliğinizle Dikkat Çekmek İçin 10 Yol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder