13 Şubat 2014 Perşembe

Rugan Nasıl Kullanılır

rugan nasil kullanilir

Her dönemde kullanabileceğimiz ruganlar ne türlü kombinlenir?


Modası son bulmayan, bayanların meydana geldiği civarı erkeklerin de şıklığına şıklık katan yegane parçalardan rugan. Annelerimizin de eskiyen ayakkabılarının aralarında bolca rugan rastlamak olası.


Ayakkabılar, çantalar, kemerler, cüzdanlar ruganın göz alıcılığıyla vitrinlerde boy gösteriyor. Bazı süre stil düşüşü yaşasa da her bayanın dolabında kesinlikle rugan parçalar vardır.


Gelelim rugan kullanımına…


- Rugan kurtarıcıdır, çoğu süre yalın tek kıyafetinizi rugan çanta ve ayakkabılarla tek anda hareketlendirebilirsiniz. Fakat kıyafetiniz esasen abartılıysa rugandan uzak durun.


- Tek nitelik ve süssüz ruganlar belki halen kıyafetinize uyumlu olabilmektedir ama mübalağalı ve bol ayrıntılı tek kıyafetle hiçbir zaman ayrıntılı ruganları kullanmayın. Detaydan kastımız; zincirler, kurdeleler, fiyonklar, taşlar, metal zımbalar vs.


- Şayet kıyafetinizde 2′den pek rengin kombinasyonunu kullanıyorsanız, birden çok rengin tek arada kullanıldığı ruganlardan uzak durun.


- Benzer biçimde ruganın parlak deri kıyafetlerle de kullanılması gerçek değil.


- Evet uyarı çekmek güzel ama bu civarı parıltı pahalı olmayan algısı yaratabilir. Rugan esasen derinin üzerine tek çeşit kalın film çekilmesiyle yapılır. Siz bunu tek de deriyle kombin ederseniz birçok güzel tek imaj meydana çıkmaz.


- Burada tek dip not yazmak gerekir. Bu Biçimde kalın tek tabakayla kaplandığı amaçlı rugan ayakkabıların gökyüzü geçirgenliği epeyce düşüktür. Böylelilikle uzunca saatler süresince giymek sıhhatli değildir. Bununla Birlikte deri ayakkabılara yönelik ek olarak katı oldukları amaçlı rugan ayakkabılarınızın ek olarak huzurlu meydana gelmesine da ayrı önem gösterin.


Rugan çantalara gelirsek


- Güzel kocaman tek rugan portföy çantayla hem gündüz benzer zamanda gece şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Şayet tercihiniz kocaman tek kol çantası ise tekrardan bol detaydan kaçınmanız gerekir. 


- Kocaman çantalarda en güzeli ruganla yabancı tek malzemenin kombinasyonudur. Çantanızın üstünde yer alan küçük rugan ayrıntılar şıklık katabilir.



Rugan Nasıl Kullanılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder