10 Şubat 2014 Pazartesi

Kadınlar neden seksi kıyafetler alır

kadinlar neden seksi kiyafetler alir

İngiltere’de yapılmış olan tek araştırmaya yönelik, bayanlar üreme çağında salgıladıkları hormonlar sebebiyle o dönemdeki alışverişlerinde ek olarak kışkırtıcı elbiseler seçim ediyor.


İngiltere’nin Tüketici Araştırmaları Dergisi’nde yayınlanacak meydana gelen tek araştırmaya yönelik, bayanların üreme çağında salgıladıkları hormonlar sebebiyle alışverişte ek olarak kışkırtıcı elbiseler seçim ettiği meydana çıktı.


Yumurtlama çağındaki bayanların içgüdüsel olarak öbür kadınlardan ek olarak kışkırtıcı görünme ve ideal partneri arama amacında meydana geldiğini belirten uzman olanlar, kadın vücudunda salgılanan hormonların her konuda meydana geldiği benzeri alışverişte de doğruca ve kocaman tesirinin yer aldığını ifade etti.


ERKEĞİ ELE GEÇIRME İSTEĞİ


AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI’de yer alan Minnesota Üniversitesi’nden Hekim Kristina Durante, bayanların doğurganlık çağında bilinçsizce alaka cazip ve kışkırtıcı kıyafetlere yöneldiği, etrafındaki öbür kışkırtıcı kadınlardan ek olarak alaka cazip olma ve aradığı erkeği ele geçirme talebinde meydana geldiğini ifade etti.



Kadınlar neden seksi kıyafetler alır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder