11 Şubat 2014 Salı

Kadınlar İçin Siyah Elbise

Hande Ataizi Coco Chanel amaçlı poz verdi.


 ” Tek kadın, siyah minik giysi ile hiçbir zaman pek veya az dekoratif giyinmiş olmaz.” diyen Coco Chanel’den esin meydan Hande Ataizi; dekoratif , elegan ve sofistike tarzını yansıtan 12 vakitsiz siyah elbisenin bulunduğu BLACK by Hande Ataizi koleksiyonu tek web sitesinde piyasaya takdim edildi .


Kendi zevkini yansıtan, hem tek çocuk hem tek klasik olarak tanımladığı modellerden meydana gelen ayakkabı koleksiyonu ile 2013 senesinde trend dünyasına giriş yapan Hande Ataizi, hemen de dekoratif ve elegan tarzını yansıtan BLACK by Hande Ataizi ismini verdiği siyah giysi koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sunuyor.


Ani çıkan tek çağrı veya iş toplantısı karşısında “ne giyeceğim, ne türlü dekoratif olacağım” sualleri her bayanın kafasını yoğun eder, boş gözlerle gardıropa bakılır.  BLACK by Hande Ataizi koleksiyonu işte tam da bu noktada bayanların yardımına koşarak vakitsiz , elegan ve ulaşılabilir maliyetler ile dekoratif olmanın yöntemini açıyor. Hande Ataizi’nin sofistike giyim tarzı bu tek sürü özel 12 elbiseye yansıyor.


Sade ve yalın çizgileri, tek müebbet kullanılabilecek kalıplarıyla gardıropların vazgeçilmezi haline geliyor olacak BLACK by Hande Ataizi koleksiyonundaki parçaları zarif tek stiletto veya huzurlu babetlerle bitirerek arzu eder gündüz arzu eder gece kullanmak olası .


Koleksiyonun tanıtımını da üstelenen Hande Ataizi’ni birbirinden güzel resimlerini fotoğraf çeken kişi Hasan Karaarslan çekti. Giysilerin çarpıcılığını vurgulamak amaçlı çekimler siyah-beyaz inşa edildi .


 


kadinlar icin siyah elbise 1 kadinlar icin siyah elbise 2 kadinlar icin siyah elbise 3 kadinlar icin siyah elbise 4 kadinlar icin siyah elbise 5 kadinlar icin siyah elbise 6 kadinlar icin siyah elbise 7 kadinlar icin siyah elbise 8 kadinlar icin siyah elbise 9



Kadınlar İçin Siyah Elbise

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder